Cătălin Botezatu a mâncat câteva zile la Taverna Pecicană: pita şi ciorba de peşte, printre preferate

botezatu

Designerul Cătălin Botezatu a fost oaspetele Tavernei Pecicane. Acolo a petrecut câteva zile alături de fostul ministru de Interne, Constatin Traian Igaş, de asociatul lui Mihai Tomoiagă, dar şi de alţi cunoscuţi ai lor.

La invitaţia celui din urmă a venit Cătălin Botezatu în vestul ţării, mai exact la deschiderea unui showroom de gresie şi faianţă, magazin a cărui imagine este chiar el. După acest eveniment, celebrul deigner a poposit la Taverna Pecicană.

„Cătălin Botezatu este un om cu gusturi rafinate în ceea ce privește produsele culinare, iar rețetele noastre tradiționale l-au satisfăcut din plin, în special Pita de Pecica şi ciorba de peşte specifică Tavernei”, spune Constatin Traian Igaş.

Acesta mai afirmă că Botezatu a stat câteva zile în zonă, timp în care au mers împreună să viziteze şi zona de Est a Ungariei.

Cătălin Botezatu s-a simţit bine la Pecica, mai ales că venirea lui coincide cu un eveniment fericit în familie. Cătălin a devenit bunic de băieţel aşa că a avut unde sărbători emoţionantul eveniment.

 

botezatu 1 botezatu

Categorie: arad
Tags: arad, botezatu, igas, pita, stiri, taverna pecicana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici