Au uitat să câștige: Național Sebiș – ACSO Filiași  1-1

Niciun comentariu

Național Sebiș a bifat cel de-al treilea meci consecutiv fără victorie. După 0-2 cu Metalurgistul Cugir și 0-0 cu CSM Lugoj, a venit și un 1-1 cu codașa CSO Filiași. Îngrijorător mai este că jocul trupei lui Cojocaru nu are sare și piper, ca și cum jucătorii s-ar afla deja în vacanță.

De fapt, întreaga partidă a avut un aer de concediu. Cel puțin în prima jumătate de oră nu s-a întâmplat nimic notabil. Ieșirea lui Lascu la picioarele lui Rus, intrat bine în careu, nu o putem numi ocazie de gol. Însă, în minutul 38, ca din senin, s-a deschis tabela. Stoichițoiu a centrat perfect din lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, iar A. Lupu a reluat perfect cu capul din 6 metri sub transversală. Avantajul vizitatorilor nu a durat însă mult, mai precis 6 minute. Înainte de intrarea la cabine, Velici a intrat pe zonă centrală în careu, a șutat în Lascu, acesta nu a reținut însă balonul și același atacant al Naționalului a marcat simplu, cu latul.

Jocul modest a persistat și în partea secundă, iar ocaziile de poartă le-am numărat pe degetele unei singure mâini. Lupu a fost aproape să realizeze dubla și tot printr-o lovitură de cap, ce de data asta s-a dus pe lângă. Replica a venit de la Susan, care a reluat din careu puțin pe lângă vinclu o centrare a lui Rus. Aceste situații au apărut în primul sfert al mitanului secund, pentru ca apoi partida să intre într-o zonă de joc „dă-mi-o mie, na-ți-o ție”. De abia cu 5 minute înainte de final, Sebișul a mai avut o ocazie de 2-1, dar „capul” lui Bogdanovici s-a dus peste transversală.

Naționalul termină destul de urât un sezon de la care ar fi dorit mai mult.

Formații:

Național Sebiș: Tomșa – Rosenblum, Bogdanovici, Zurbagiu, Cherecheș (74 Cherecheș) – Avramescu, Mihuța – Rus, Radu, Susan – Velici.  Antrenor: Călin Cojocaru.

ACSO Filiași: Lascu – Orban, Lupu, Istudor, Cimpoieru – Moraru (80 Georgescu), Obeanu, Popescu, Stoichițoiu – Petcu (90 Fruntelată), Tănase.  Antrenor: Dragoș Bon.

Arbitri: Teodora Albon (Cluj) – Daniel Popa (Aiud), Daniel Nagy (Mediaș).

Observatori FRF: Vasile Balaj (Reșița), Nicolae Tanasoglu (Timișoara)

***

Celelalte rezultate ale zilei în seria a Iv-a a Ligii a 3-a au fost:

Pandurii II Târgu Jiu – Minerul Motru    5-2

Dănăricu (12), Mărgărit (39), Cocină (47), Dodoi (73), Pârcălabu (83) / Sarmon (55), Nicoloff (70)

 

CNS Cetate Deva – Millenium Giarmata  2-2

Pribac (4,26) – Trifu (68, 71)

CS U Craiova II – ASU Poli Timişoara    1-2

Surugiu (5) / Bilia (50), Taub (73)

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Măgura Cisnădie    0-2 

/Lupu (58), Săulescu (86)

Sâmbătă, 21 mai, începând cu ora 18:00 se joacă ultimele trei partide după cum urmează:

Performanţa Ighiu – CSM Lugoj

CS Ineu – Metalurgistul Cugir     

FC Hunedoara stă.

Clasament

clas 3

Etapa următoare va fi una intermediară:

Marţi, 24 Mai, ora 18.00 :   Pandurii II Târgu Jiu – FC Hunedoara, CSM Lugoj – CS Ineu, Metalurgistul Cugir – CNS Cetate Deva, Millenium Giarmata – CS U Craiova II, Minerul Motru – Măgura Cisnădie, ASU Poli Timişoara – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (de la 19:00)

Miercuri, 25 Mai, ora 18.00 : ACSO Filiaşi – Performanţa Ighiu

 

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu