Arde Billa din Oradea

Niciun comentariu

Pompierii militari au intervenit cu operativitate pentru a lichida un incendiu izbucnit în spaţiul de aprovizionare al magazinului Billa de pe strada Ştefan cel Mare.

Conform purtătorului de cuvânt ISU Crişana, căpitan Camelia Roşca, pompierii au reuşit să lichideze flăcările înainte ca acestea să se extindă la restul supermarket-ului. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate patru echipaje de pompieri de la Departamentul 2 Oradea, un echipaj de prim ajutor calificat şi un echipaj de la Ambulanţă.

„Sosiţi la locul intervenţiei, în urma recunoaşterii, pompierii au constatat că flăcările se manifestau în spaţiul de aprovizionare al magazinului. Forţele de intervenţie au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul în mai puţin de 10 minute, reusind astfel să impiedice propagarea flăcărilor la restul supermarket-ului”, a declarat căpitan Camelia Roșca.

Două persoane care se aflau la faţa locului, în momentul izbucnirii incendiului, au suferit atac de panică. Ambele persoane au primit îngrijiri de la echipajele medicale, iar ulterior au fost transportate la spital.

În urma incendiului a ars 1 metru cub de deşeuri din carton şi 20 de metri pătraţi din izolaţia de polistiren. Cauza izbucnirii incendiului este încă în curs de cercetare.

sursa: www.bihon.ro;

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu