Afaceristul Adrian Marțian face anunțul momentului: ,,Sunt pregătit să plătesc pentru a cumpăra clubul”

Adrian Martian afacerist 696x408 1 jpg

Banii nu sunt o problemă. Omul de afaceri vrea să cumpere echipa și să facă performanță în fotbalul românesc!

Dinamo București este, în prezent, în Liga 2. Formația din „Ștefan cel Mare” speră să revină cât mai curând pe prima scenă a fotbalului românesc. Pentru acest lucru are nevoie și de bani, nu doar de rezultate. „Câinii roșii” caută de ani de zile investitori serioși, care să nu profite de club. Acum, un om de afaceri din România spune că e dispus să cumpere echipa din Capitală.

Un afacerist face anunțul momentului. Vrea să cumpere Dinamo

Adrian Marțian, un puternic om de afaceri din România, vrea să bage, din nou, bani în fotbal. El anunță că nu a abandonat ideea de achiziționa Dinamo, proiect cu care a mai cochetat după dispariția din peisaj a grupului Cortacero.

Eram și sunt încă pregătit să plătesc pentru a cumpăra clubul. Dar la momentul respectiv s-a opus Zăvăleanu. Mă înțelesesem deja cu avocații lui Negoiță, dar lucrurile au luat dintr-odată o turnură neașteptată. Dacă mi-aduc bine aminte, Mutu lucra atunci la Dinamo și probabil a discutat cu Negoiță pentru a bloca tranzacția”, a spus Marțian într-un interviu pentru Cancan.

Fost partener de afaceri cu Mutu, Marțian nu crede că „Briliantul” poate lua titlul cu Rapid

Marțian apreciază că noua misiune a lui Mutu la Rapid. Totuși, omul de afaceri crede că fostul său partener nu are șanse să fie campion, nici în sezonul viitor.

„Mă bucur sincer pentru ce a realizat până acum în Giulești, dar nu mi se pare că echipa e pregătită să câștige campionatul. Le lipsește acel ceva care să facă diferența. Nu-l cunosc personal pe domnul Șucu, doar am auzit de dânsul, dar ambiția de a cuceri titlul nu e așa simplu de pus în practică. La modul realist, nu cred că Rapidul poate realiza un asemenea obiectiv”, a mai spus omul de afaceri.

  Nicușor Constantinescu acuză: Nu există un sistem democratic în România. DNA și Parchetul stabilesc liderii locali

Sursa 3minute

Categorie: mandri.ro, sport
Tags: Adrian Marțian, dinamo, rapid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici