A “cazut” semnalul de pe stalpii Aradului.

Niciun comentariu

Primăria Arad a inlocuit stalpii de pe Bulevardul General Dragalina cu stalpi noi dotati cu lampi LED mai eficiente si cu o durata de viata mai mare. Nu putem decat sa felicitam administratia locala deoarece a executat lucrarile in acelasi timp cu Compania de Apa, refacerea covorului asfaltic fiind executata o singura data.

Doar ca noi aradenii, asteptam cu sufletul la gura momentul in care “furnizorii de cabluri” vor remonta enervantele fire pe noii stalpi.
In speranta ca asa ceva NU se va mai intampla va repostam cateva articole care au dus la distrugerea de catre RCS/RDS a drumurilor aradene!

 

Primaria a retras avizele de sapatura firmei contractate de RCS RDS.

1 comentariu
Si a functionat …
Administratia locala a retras avizele de sapatura firmei contractate de RCS RDS.
„Înţelegem importanţa acestui proiect pentru municipiul Arad, însă nu putem accepta ca lucrările să nu fie executate corespunzător, iar infrastructura afectată să nu fie adusă la aspectul inițial. În plus, ne dorim sa minimalizăm pe cât posibil disconfortul creat cetăţenilor ca urmare a acestor intervenţii”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.
Va redam mai jos unul dintre articolele care descriu dezastrul ”executat” de firmele de constructii.
Mizeria furnizorilor de mizerie si orasul in care locuim…

Sau cum sa faci misto de ARAD ….

Nu ne referim aici la semnalul ”fibra” de la  furnizorul de incultura . Nici la conglomeratul de sport digital plin de comentarii stupide si invitati dubiosi.

Ma refer la compania care de ceva vreme sparge in lung si in lat orasul pentru ca  furnizorii de incultura sunt obligati sa-si ingroape FIBRA si NET-ul sacadat.

Reglementari de altfel foarte bune care rezolva tesatura de cabluri pe care  aceasi furnizori au intins-o de-a lungul anilor pe stalpii Enelul-ui .

La Timisoara pana la finalul anului lucrarea trebuie finalizata in felul urmator..

”Ca să nu ne mai trezim în situaţia că unii refac drumuri şi trotuare, iar alţii le sparg după, regulamentul prevede că lucrările de construcţii pentru realizarea de reţele de comunicaţii se execută anterior sau concomitent cu cele de realizare/ extindere/ modernizare/ reabilitare a reţelei stradale, în funcţie de programele autorităţilor.Furnizorii reţelelor publice de comunicaţii trebuie să-şi coordoneze lucrările de acces pe proprietatea publică.”…PANA LA FINALUL LUI 2017

La Arad ar trebuii sa fie si mai simplu dupa cum ne declara primarul Gheorghe Falca, unde exista o companie care face toata lucrarea si ulterior refactureaza furnizorilor de cablu si …ati inteles idea

„De această lucrare se ocupă o companie privată care a început deja acțiunea de realizare a infrastructurii necesare pentru amplasarea cablurilor în subteran. Vor fi realizate tubulaturi pe o lungime de 51,6 km pe străzile principale, 22,7 km pe cele secundare și de 47,3 km în cartiere. În total, puţin peste 120 de kilometri, adică aproximativ un sfert din întreaga reţea stradaă din municipiul Arad.”

„Firma execută lucrările pe cheltuiala sa şi va reabilita infrastructura afectată de lucrări la aspectul inițial. Astfel, trotuarele vor fi refăcute integral după amplasarea tubulaturii, străzile vor fi refăcute pe întreaga bandă de circulație afectată, spațiile verzi degradate datorită intervenţiei vor fi refăcute integral” – a precizat Gheorghe Falcă.

Doar ca la Arad unde ne intereseaza pe noi, compania respectiva uita sa curete santierul si mai ales ”reabilitarea” la ”aspectul initial ” lasa mult de dorit.

Pe principiul ca o fotografie face cat o mie de cuvinte va lasam pe dumneavoastra si eventual pe cei in masura din administratia locala (obligatoriu) sa traga concluziile…..

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu