A supravietuit pe mare 13 luni, dar acum e dat in judecata pentru canibalism

jose2

In urma cu aproape doi ani, vestea ca un barbat a supravietuit pe mare mai bine de un an, mancand doar pasari, testoase si pesti, toate crude, a facut inconjurul lumii. Salvador Alvarenga, de 36 de ani, din El Salvador, a fost privit ca un erou. Familia celui cu care a plecat in barca, in noiembrie 2012, care nu a avut acelasi noroc, sustine insa ca Alvarenga l-a mancat.

Poveste adevarata? Naufragiatul din Pacific a trecut testul cu detectorul de minciuni

Mai mult, rudele lui Ezequiel Cordoba, de 22 de ani, despre care Alvarenga sustine ca a murit pe mare, ii cer acestuia in justitie suma de 890.000 de euro, relateaza Metro.
Cei doi se aflau pe mare cand s-a pornit o furtuna, barca lor suferind daune si ajungand sa pluteasca in deriva, timp de 13 luni, in Oceanul Pacific. Barbatul sustine ca partenerul sau de drum a murit si ca l-a tinut aproape o saptamana in barca pana sa-l arunce peste bord.
Poveste extraordinara sau balmajeala unui nebun? Cum a supravietuit naufragiatul mexican
El afirma ca Ezequiel Cordoba si-a pierdut speranta ca va fi gasit si ca, dupa patru luni petrecute in barca, a refuzat sa mai manance, murind in cele din urma.
Familia lui Cordoba e insa convinsa ca, in realitate, Alvarenga l-a mancat.
Alvarenga, care si-a salvat viata reusind sa inoate pana la o limba de pamant, unde l-au salvat doi localnici, tocmai a publicat o carte in care-si povesteste in detaliu experienta. Avocatul sau sustine ca acuzatia de canibalism si despagubirile cerute vin in contextul in care multi cred ca clientul sau s-a imbogatit de pe urma vanzarii cartii.
Sursa: ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici