Rute alternative pentru Festivalul Clătitelor

clatite

Arădenii care doresc să participe la Festivalul Clătelor, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Moneasa, au la dispoziţie rute ocolitoare pentru a ajuge în staţiune.

Consiliul Judeţean Arad anunţă că pe tronsonul Pâncota-Seleuş, în lungime de şapte kilometri, se realizează lucrări de refacere totală a drumului.

„Carosabilul va fi lărgit, se realizează acostamente pe ambele părţi, se decolmatează podeţele şi se reprofilează şanţurile. Lucrarea a fost începută în luna iunie, iar Consiliul Judeţean Arad își dorește ca întreaga lucrare să se finalizeze în acest an.

Drumul Pâncota-Seleuş este o arteră rutieră foarte importantă, pe care circulă foarte multe vehicule şi care prefigurează cea mai importantă investiţie în infrastructura judeţeană, drumul Arad – Şiria – Pâncota – Buteni”, spun reprezentanții Consiliului Județean Arad.

Acestea sunt motivele pentru care cei care doresc să ajungă la Moneasa sunt sfătuiţi, pentru a evita disconfortul provocat de lucrări, să aleagă una dintre cele trei rute alternative:

-Arad-Chişineu Criş-Ineu-Moneasa;

-Arad-Sântana-Sintea Mare-Ineu-Moneasa;

-Arad-Şiria-Târnova-Buteni-Sebiş-Moneasa.

 

Categorie: mandri.ro
Tags: alternative, arad, festival clatite, moneasa, rute, stiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici