Patru ani de când portughezul stabilit în Arad a lăsat munca din fabrică pentru muzică

ricardo caria
Ricardo Caria, portughezul care a ales în urmă cu 11 ani să trăiască în Arad a împlinit patru ani de când s-a dedicate în exclusivitate muzicii. A avut spectacole caritabile, dar şi turnee în toată România care i-au adus un mare succes.
În momentul de faţă Ricardo Caria participă la evenimente private, cum ar fi nunţi, petreceri sau evenimente origanizate în cluburi. În ultimele zile a fost în Moldova şi Bucureşti.
Ricardo Caria a ajuns pentru prima data în România în urmă cu 11 ani. Planul lui era să sprijine deschiderea unei fabrici, pentru o multinaţională, iar de atunci a rămas aici. Anul trecut s-a făcut remarcat prin proiectul artistic intitulat. „Sempre Amalia”. Amintim că portughezul Ricardo Caria a participat, în urmă cu câţiva ani, la Vocea României, dar şi la X Factor. Ricardo Caria a renunţat la locul de muncă pentru muzică în data de 31 martie 2013.
„Sunt patru ani de când am început drumul acesta pe cont propriu, drumul impliniri. Mă bucur că am făcut-o şi în fiecare zi care trece simt o bucuria tot mai mare şi o stare de reconoştinţă şi de mulţumire pentru tot ce am primit şi oferit în aceşti patru ani. Mulţumesc tuturor care au avut încredere în mine şi la fel le mulţumesc tuturor care mi-au spus că nu se putea, că nu avea rost. Toţi mi-au ajutat să continui şi să fiu astăzi aici!”, a anunţat Ricardo Caria pe pagina lui de Facebook.
Categorie: arad
Tags: arad, importante, muzica, patru ani, ricardo, stiri arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici