Arădenii, tot spre Timişoara: acolo se deschide prima shaormerie dulce, în care se vinde kebab cu ciocolată

shaorma

Un tânăr în vârstă de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce din Timişoara, în care clienţii pot găsi kebab cu ciocolată, fructe şi frişcă, întreaga investiţie ridicându-se la suma de 20.000 de euro.

Inedita shaormerie a fost deschisă, sâmbătă, în Piaţa Libertăţii din Timişoara. Aici, lipia este înlocuită cu o clătită pufoasă, carnea cu ciocolată răzuită ca la kebab, cartofii prăjiţi cu fructe precum căpşuni, kiwi sau banane, iar sosurile cu frişcă şi diferite topping-uri. Rezultatul este un choco-kebab delicios.

Ideea de afaceri este unică în Timişoara şi i-a venit lui Ionuţ Gheorghescu, un tânăr în vârstă de 19 ani care a terminat liceul în acest an. În prezent, Ionuţ este student la Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi spune că întreaga investiţie se ridică la suma de 20.000 de euro.

“Am căutat pe Internet o idee nouă de afacere şi am descoperit din greşeală asta, mi s-a părut foarte interesantă. Am început cu un buget de 10.000 de euro, deoarece am dorit să merg pe insule comerciale, în mall-uri, dar până la urmă am ajuns să amenajez un spaţiu, care m-a făcut să dublez investiţia. Părinţii mei au dorit să-mi cumpere o maşină şi am decis să nu o cumpăr, ci să-i investesc în această afacere, pentru că visul meu e să nu lucrez pentru alţii”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Ionuţ Gheorghescu.

Pentru început, în cadrul Choco-Kebab-ului deschis în Piaţa Libertăţii din Timişoara lucrează doi angajaţi. Ionuţ Gheorghescu crede că acest concept va prinde la public pentru că este nou.

  Peste numai o oră, se dă startul în „King of the Hill” Arad 2016

“E un concept nou şi se asociază cu shaorma. Eu cred că o să prindă la public, e ceva nou şi oamenii sunt curioşi la început să vadă şi, dacă este bun, clar o să revină. O shaorma dulce standard conţine fructe, ciocolată, topping-uri, zahăr pudră. Avem şi variante mai speciale, cu Nuttela, Bounty, diferite creme, unt de arahide. Noi mergem pe conceptul ca clientul să-şi facă kebab-ul cu ceea ce doreşte”, explică Ionuţ Gheorghescu.

În ceea ce priveşte preţurile, un kebab dulce standard costă 13,50 lei, iar pentru fiecare ingredient în plus, clientul plăteşte 0,50 bani.

sursa: www.mediafax.ro

Categorie: arad
Tags: ciocolata, shaorma, shaorma cu ciocolata, shaorma dulce, timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici