Tudor Chirila – Vocea Poporului la Cotroceni

tudor chirila1

Acestia au facut si o pagina de Facebook intitulata „TUDOR CHIRILA – Reprezentant VOCEA POPORULUI” prin care militeaza pentru trimiterea artistului la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis.

„TUDOR CHIRILĂ este unul dintre cei pe care noi, tinerii neamului nostru, îl vrem ca reprezentant în discuţiile cu Preşedinţele KLAUS IOHANNIS, de vineri, 06 noiembrie 2015.Cei care au aceeaşi convingere, că prin TUDOR CHIRILĂ, vocile noastre se vor face auzite, că aşteptările noastre vor fi expuse cu demnitate şi hotărâre, sunt mai mult decât bine veniţi să ia parte la acest eveniment, să-l distribuie şi să-şi puncteze, cu limbaj decent şi specific generaţiei noastre, educate, ce îşi doresc concret de la această SCHIMBARE!!! VREM, de asemenea, în mod oficial, confirmarea lui TUDOR CHIRILĂ! !!”, au precizat initiatorii ideii in descrierea paginii. Mai mult, acestia au lansat si o petitie online.

Cu toate ca cea mai mare sustinere o are Chirila, pe aceeasi pagina, au aparut deja si alte propuneri. Printre ideile de comunicatori se regaseste Alin Dinca, solistul formatiei rock Trooper.  Aseara artistul a postat pe pagina oficiala a trupei sale un video prin care indemna oamenii sa iasa in strada sa protesteze. Potrivit unuia dintre initiatorii ideii, Alin Dinca a raspuns la propunere, afirmand ca daca este dorit, accepta cu cea mai mare placere.

Si Adi Despot,  solistul Vita de Vie, denumit si „erou nedeclarat” beneficiaza de sustinerea si increderea tinerilor de pe Facebook.

O alta propunere este Natalie Ester, cea care a initiat protestul Colectiv din Piata Universitatii. Fata a postat pe pagina evenimentului un mesaj pentru toti politicienii romani: „Domnilor politicieni, prietena mea e în comă indusă. O cunoştinţă a murit salvându-i pe alţii. Aţi auzit de Adrian. Tatăl meu, operat de cancer, cu amputaţie, pace maker pe inimă, un ultim picior alb, cu perfuzii făcute zilnic, diabet şi glaucom abia mai respiră. Mama, medic, a ajuns la fel de neputincioasă ca şi mine. Îl privim ca pe un zeu. E un zeu. Noaptea trecută se sufoca. Implorat sa accepte un drum la spitalul de Urgenţă ştiţi ce a spus? ‘Nu merg nicăieri. Copiii ăia au nevoie de medici şi medicii sunt puţini. Nu vreau să le ocup eu patul.’ Mama ştiţi ce mi-a spus azi? Că ne ardeţi copiii de vii. Dacă nu în maternităţi, în cluburi. Pe cine daţi voi vina NU mă interesează. Eu pe voi dau vina. Şi sunt gata să mor ca să vă dau jos. Pe toţi!”

  Tudor Chirilă i-a dat unlike lui Klaus Iohannis

O alta utilizatoare propune un nume necunoscut, Sebastian Fitzek, profesor de stiinte politice. „Îl propun ca mesager pe Sebastian Fitzek, profesor în ştiinţe politice, face parte din generaţia noastră, apolitic, onest, echilibrat, bun comunicator”, a scris aceasta.

Un tanar il propune pe realizatorul TVR, Dragos Patraru precizand ca: „ Ar putea şi Dragoş Pătraru o soluţie. Lăsând gluma la o parte cred că ştie care sunt problemele României!”

Exista si alte propuneri pe paginile retelei de socializare, printre care: Moise Guran, Cristi Danileţ, Răzvan Pascu (globetrotter, propus pentru Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului), Ana Pascu (Preşedintele Federaţiei Române de Scrimă, mama basistului de la Goodbye to Gravity, propusă pentru Ministerul Tineretului şi Sportului), Oreste Teodorescu, Marian Munteanu, Bogdan Naumovici, Cristian Tudor Popescu, Lucian Mândruţă, Cătălin Tolontan, Nicuşor Dan, Tudor Giurgiu.

sursa fresh24.ro  foto ampress.ro

Categorie: mandri.ro
Tags: tudor chirila, vocea poporului, vrem schimbare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici