Doi frați gemeni s-au căsătorit fiecare cu câte o soră geamănă. După multe încurcături au luat măsuri

dt.common.streams.StreamServer

Zhao Xin și fratele său geamăn, Zhao Xun, și-au pus în dificultate rudele și prietenii de când au început să se întâlnească cu surorile gemene Yun Fei și Yun Yang, dintr-un sat vecin. Deși au mers la același liceu, cei patru s-au apropiat anul trecut, după ce o pețitoare le-a făcut cunoștință. După o lună, erau logodiți.

Ambele perechi de gemeni indentici sunt atât de asemănătoare încât e imposibil să fie deosebiți, nici chiar după voce. În ziua nunții, musafirii și părinții îi deosebeau cu greutate și au făcut tot posibilul pentru a se asigura că nu se căsătoresc cu partenerul greșit.

La câteva zile după nuntă, unul dintre frați s-a trezit că mângâia mâna cumnatei sale, pe care a confundat-o cu soția lui. Cu o altă ocazie, una dintre fețe și-a lovit cumnatul cu pumnul în față, crezând că îți lovește, în joacă, soțul. Pentru a evita astfel de situații ciudate, cuplurile au decis să consulte un chirurg plastician, care să le schimbe înfățișarea atât cât e necesar pentru a putea fi deosebiți.
Doctorul le-a recomandat intervenții de microchirurgie la frunte și nas, pentru a-i face pe gemeni mai ușor de deosebit, dar totuși asemănători.

 

Sursa:stirileprotv

Categorie: mandri.ro
Tags: frati, gemene, gemeni, incuracaturi, masuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici