Halep s-a retras din proba de dublu de la Miami

simona hal

Simona Halep (România) şi Daniela Hantuchova (Slovacia) au luat o decizie bizară sâmbătă dimineaţă, anunţându-şi abandonul înaintea debutului în proba de dublu a turneului de la Miami!

Motivul retragerii nu este cunoscut încă, dar hotărârea celor două ar trebui să aibă la bază un motiv întemeiat. Asta pentru că Simona şi Daniela au insistat să primească un wild-card înaintea competiţiei dotate cu 6 milioane de dolari, organizatorii conformându-se imediat.

Perechea Halep/Hantuchova trebuia să joace sâmbătă seară contra echipei Carla Suarez Navarro/Sara Errani (Spania/Italia), după ora 21:30. Simona şi Daniela, multiplă campioană de Grand Slam la dublu-mixt, vor fi înlocuite pe tabloul principal de dublu de către elveţiencele Belinda Bencic şi Stephanie Vogt.

Sperăm că motivul retragerii nu este reprezentat de o problemă fizică a Simonei Halep, sportiva noastră urmând să concureze în turul trei la simplu, după ora 20:00, împotriva Juliei Goerges (Germania). Meciul va fi transmis pe Dolce Sport şi LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

Halep şi Hantuchova nu mai formaseră echipă în circuitul de dublu până acum. Ele s-au antrenat împreună la turneul de la Miami şi părea că se înţeleg de minune. O fotografie realizată în timpul unei sesiuni de antrenament este grăitoare, românca amuzându-se copios alături de Daniela Hantuchova şi jucătorul francez Jeremy Chardy.

sursa: www.prosport.ro;

Categorie: mandri.ro
Tags: halep, retragere tenis, simona halep, tenis, turneu miami

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici