Cătălin Voicu a fost eliberat condiţionat

senatorul catalin voicu ramane in arest 1 Custom

Fostul senator PSD, Cătălin Voicu a fost eliberat condiţionat. Decizia este definitivă şi executorie. Voicu se pare că a ieşit deja din Penitenciarul Găeşti, acolo unde era încarcerat încă din 2013.

Curtea de Apel Dâmboviţa a respins recursul celor de la DNA şi astfel fostul social-democrat a scăpat din spatele gratiilor. Voicu a fost condamnat în 2013 pentru corupţie la 7 ani de închisoare.

Comisia Penitenciarului Găeşti a recomandat liberarea condiţionată a fostului senator. Cătălin Voicu a scris în închisoare şase cărţi în baza cărora a solicitat o scurtare a pedepsei cu 180 de zile. Alte 116 zile le-a câştigat ca urmare a muncii prestate în penitenciar. Fostul procuror militar Dan Voinea, cunoscut mai ales pentru că a instrumentat dosarele Revoluţiei din 1989, apare în datele furnizate de Ministerul Justiţiei drept coordonatorul ştiinţific a cinci din cele şase lucrări publicate de Cătălin Voicu. Pentru cea de-a şasea carte, Voicu a primit recomandare de la prof. univ. Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului.

Sursa: www.stiripesurse.ro / Foto: www.pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici