Un politician din Bavaria i-a trimis lui Merkel un autobuz cu 31 de imigranți sirieni: “Nu mai facem față!”

dgdsgfsdsfdsfsfsfsdfsdfsdfsdfsf

Un politician furios din Bavaria a trimis 31 de imigranțisirieni  spre biroul Angelei Merkel din Berlin, după ce a avertizat-o pe aceasta: ”nu putem face față!”, notează Daily Mail.un politician din bavaria i a trimis lui merkel un autobuz cu 31 de imigranti sirieni nu mai facem fata 172160

Imigranții au fost alungați din Landshut, orașul bavarez condus de Peter Dreier, iar călătoria lor până în capitala germană a durat șapte ore.

Critic față de politica lui Merkel în criza imigranților, Dreier a avertizat-o pe aceasta în luna octombrie, iar acum pare să fi făcut acest gest pentru a-și demonstra punctul de vedere.
Celor 31 de persoane li se va permite să rămână la Berlin, cel puțin pentru o noapte.

un politician din bavaria i a trimis lui merkel un autobuz cu 31 de imigranti sirieni nu mai facem fata 172159

Totuși, în timp ce jurnaliștii și polițiștii au încercuit autocarul ajuns la destinație, oficialii din capitală au fost văzuți în timp ce negociau cu bavarezii. După două ore, Dreier a fost de acord să plătească pentru șederea timp de o noapte a imigranților într-un hotel din Berlin și a insistat că o persoană privată, și nu statul, a plătit pentru transportul lor.

”Pare că acest val de refugiați nu mai are sfârșit și rămânem rapid fără resurse pentru a-i putea găzdui într-un mod decent. Nu văd să se construiască apartamente noi pentru imigranți”, s-a plâns Dreier.

Cei 31 de imigranți par să nu fi știut că făceau parte din această formă de protest neobișnuită și credeau că doar li se dă șansa de a vizita rudele din Berlin.

 

 

 

 

Sursa: www.b1.ro

 

Categorie: mandri.ro
Tags: angela merkel, bavaria, mandri aradeni, politician, refugiati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici