Radu Banciu: Hoții demni de filmele cu proști. Ăia doi au furat 125 de litri de vin ca să-l bată de trei ori pe proprietar

maxresdefault 14

În emisiunea Lumea lui Banciu, difuzată în seara de 14 ianuarie pe postul de televiziune B1 TV, Radu Banciu a vorbit despre cei doi hoți din județul Sălaj care au furat trei damigene de vin, una după alta, deoarece le-au spart pe rând și l-au bătut pe proprietarul lichidului bahic.

“Hoții au revenit de trei ori într-o casă ca să fure damigene cu vin, și de fiecare dată când se întorceau, mai furau o damigeană mai mare și îl mai băteau încă o dată pe proprietar. Prima dată au furat o damigeană de 25 de litri cu vin. Au spart-o în mijlocul drumului. Erau probabil puțin afumați, dar nu de la vinul de acolo, ci de la vinul pe care l-au băut înainte să-și facă curaj să spargă o casă.

L-au bătut pe ăla, i-au luat damigeana, s-au dus înapoi, iar ăla își revenise. L-au bătut iar și au luat o damigeană de 50 de litri. Dar au spart-o și pe aia. S-au întors iar, negri în cerul gurii, l-au bătut pe ăla de l-au lăsat lat, și i-au mai furat o damigeană cu 50 de litri de vin, și pe asta au reușit în sfârșit să o ducă să-l bea cu niște prieteni.

Au fost prinși a doua zi, când poliția l-a găsit lat, cu pulsul aproape spre zero pe proprietar. A fost până la urmă salvat acesta. Vinul însă, am calculat, e vorba de 120 de litri… Este pierdut pe vecie. Deci omul ăla oricum nu mai are pentru ce trăi. S-a scurs din venele sale și ultima picătură de vin. A încercat să-și apere damigenele dar nu s-a putut.

  Mircea Băsescu, condamnat la patru ani de închisoare cu executare

Este o poveste de desene animate, o poveste cu îia de își dădeau capetele de la unul la altul și fugeau la marginea satului și acolo strigau de fiecare dată când călcau într-un cui sau pioneză. Exact așa s-a întâmplat și aici.

La Jibou. Hoții erau din Jibou. Dar, ca de fiecare dată, ca în filme sau ca în bancuri: unul era român și unul era ungur. Marius Raci, 22 de ani și Cristian Raită, 25 de ani, în total aveau 47. Ăștia doi au furat 125 de litri de vin ca să-l bată de trei ori pe proprietar.

Acesta însă, a supraviețuit. Cum credeți că va mai cultiva ăla via de acum încolo? cu ce drag își va mai culege ăla strugurii?”

 

 

Sursa: www.b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici