Înscrieri pentru „Discursul în limba engleză“

Niciun comentariu

Elevii din Arad cu vârste cuprinse între 11 și 19 ani pot participa la Concursul Internațional de Discursuri „EF Challenge”, prima etapă de selecție desfășurând-se la nivelul școlilor între 15 și 30 martie. Pentru ediția din acest an, organizatorii lansează elevilor participanți întrebarea „Crezi că nimic nu e imposibil?”. Preselecția se va face între 1 și 10 aprilie, iar selecția națională pe 16 aprilie. Ultima etapă este selecția mondială ce va avea loc în 30 aprilie, iar cele mai bune 20 de discursuri vor fi prezentate în fața unui public internațional, la Forumul EF Youth Leadership, care va avea loc în august, la Rio de Janeiro (Brazilia).

Înscrierile la concurs sunt gratuite și se fac online pe website-ul www.ef.com/efchallenge de profesori, iar mai apoi de către elevi, pe baza „codului de profesor”.

La selecția pe școală, profesorii coordonatori din fiecare unitate de învățământ vor organiza un concurs pentru a alege câștigătorul din școala respectivă. Astfel, elevul ce acumulează cele mai multe puncte din fiecare școală va trebui să încarce filmarea pe YouTube, urmând ca link-ul cu videoclipul, de 2 până la 5 minute, să fie postat pe pagina www.Facebook.com/QdaysEdu – împreună cu numele complet, școala pe care o reprezintă și profesorul coordonator. Urmează apoi preselecția națională, unde se vor alege cele mai bune 20 de discursuri dintre câștigătorii din fiecare școală.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu