Cătălin Botezatu a mâncat câteva zile la Taverna Pecicană: pita şi ciorba de peşte, printre preferate

Niciun comentariu

Designerul Cătălin Botezatu a fost oaspetele Tavernei Pecicane. Acolo a petrecut câteva zile alături de fostul ministru de Interne, Constatin Traian Igaş, de asociatul lui Mihai Tomoiagă, dar şi de alţi cunoscuţi ai lor.

La invitaţia celui din urmă a venit Cătălin Botezatu în vestul ţării, mai exact la deschiderea unui showroom de gresie şi faianţă, magazin a cărui imagine este chiar el. După acest eveniment, celebrul deigner a poposit la Taverna Pecicană.

„Cătălin Botezatu este un om cu gusturi rafinate în ceea ce privește produsele culinare, iar rețetele noastre tradiționale l-au satisfăcut din plin, în special Pita de Pecica şi ciorba de peşte specifică Tavernei”, spune Constatin Traian Igaş.

Acesta mai afirmă că Botezatu a stat câteva zile în zonă, timp în care au mers împreună să viziteze şi zona de Est a Ungariei.

Cătălin Botezatu s-a simţit bine la Pecica, mai ales că venirea lui coincide cu un eveniment fericit în familie. Cătălin a devenit bunic de băieţel aşa că a avut unde sărbători emoţionantul eveniment.

 

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu