Camera de Comerţ din Arad a sărbătorit 25 de ani de existenţă (FOTO)

Niciun comentariu

Camera de Comerț Industrie și Agricultură a județului Arad (CCIA) a sărbătorit, joi seara, 25 de ani de activitate. La evenimentul care a avut loc la Expo Arad Internaţional au participat colaboratorii şi partenerii instituţiei, dar şi oficialităţi.  În cadrul acestuia a fost lansată monografia CCIA în două volume, realizate de Dan Demșea – volumul I, respectiv Lia Lucia Epure – volumul II.

„Mă bucur mult că suntem astăzi împreună la acest eveniment. Acesta este mai mult decât un eveniment aniversar, este un eveniment de suflet. Cei 25 de ani s-au împlinit anul trecut în aprilie, însă în acest an se împlinesc și 145 de ani de existență a Camerei, înființată în 1871. De aceea am încercat să facem o mediere între cele două date importante ale Camerei în cele două volume. Le mulțumesc tuturor celor care au susținut activitatea camerei și au fost alături de noi”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul şi foştii angajaţi sau preşedinţi ai Camerei de Comerţ Industrie și Agricultură a județului Arad.

Fostul preşedinte, Nicolae Băcanu, a criticat, în discursul său, Primăria Arad, întrucât reprezentanţii Camerei nu au fost chemaţi la întâlnirea de săptămâna trecută cu oamenii de afaceri din Austria.

camera

camera 2camera 1

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu