VW și Audi promovează distanțarea socială modificând logo-urile VIDEO

Niciun comentariu

În această perioadă când coronavirusul amenință viața a milioane de oameni, distanța socială este esențială. Producătorii auto nu sunt imuni la acest subiect, multe uzine fiind închise, iar angajații care au posibilitatea au fost puși să lucreze de acasă.

Unii producători de autovehicule își fac datoria de a avertiza publicul că păstrarea distanței sociale este esențială. Volkswagen și Audi, de exemplu, au apelat la rețelele de socializare pentru a promova distanțarea socială și au făcut asta modificând logo-urile lor pentru a ilustra acest concept.

„La Volkswagen este o tradiție să stăm împreună în situațiile de crizeă și să ne sprijinim reciproc. Suntem convinși că împreună vom găsi noi modalități care să ne permită să depășim această criză. În acest moment este deosebit de important să respectăm regulile de igiena. Păstrează distanța socială!”, este mesajul celor de la Volkswagen. În clipul video sunt arătate literele „V” și „W” din sigla Volkswagen care se îndepărtează una de cealălaltă.

Audi a postat un mesaj similar și un videoclip în care vedem cele patru inele care capătă o distanță între ele, și un mesaj cu acceași temă de a păstra distanța socială scrie promotor.ro

VIDEO

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu