Voluntarii unei asociaţii povestesc că au văzut cum un câine a fost împuşcat, un copil de şase ani fiind în stare de şoc după ce a asistat la scenă

1 comentariu

Asociaţia ”Anima Pro Terra” publică, sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj în care se arată că doi dintre voluntari şi copilul lor de şase ani au fost martorii unui incident, în apropiere de Borşa, judeţul Maramureş. Un câine a fost împuşcat, chiar pe şosea, iar copilul a rămas în stare de şoc după ce a văzut incidentul. Asociaţia publică mai multe fotografii cu maşina în care a fost urcat cadavrul animalului.

”Doi voluntari ai asociaţiei noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare, alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă în stare de şoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borşa (MM) şi, într-o curbă, au văzut un Logan roşu oprit care a împuşcat mortal o caţeluşă pe şosea (pe un drum public, nu în pădure!!!!)”, este mesajul transmis de Asociaţie.

Voluntarii au sunat imediat la 112, însă cadavrul a fost urcat în maşină şi aceasta a plecat.

”Vă rog daţi share să nu se muşamalizeze cazul şi cel vinovat sa fie pedepsit!!!”, au mai scris voluntarii.

Aceştia publică fotografii cu maşina despre care susţin că ar fi fost implicată în incident scrie news.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

1 comentariu. Leave new

  • Cel care a împușcat e paznic de vânătoare și are dreptul să împuște câinii fără stăpân care sunt pe raza fondului de vânătoare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu