Voluntarii SEV ai Asociaţiei Sirinia au organizat evenimentul „Copilăria- Limbaj Universal” în centrul orașului Ineu

Niciun comentariu

Voluntarii străini din cadrul proiectului “A Number. A Letter. A Smile”, ai Asociaţiei Sirinia au desfășurat în acest început de săptămână, la Ineu, evenimentul intercultural “Copilăria- Limbaj Universal”.

“A Number. A Leter. A Smile.” este un proiect al AsociaţieiSirina, care îşipropunesădezvolteactivităţi de voluntariat cu tinerişicopii din localitateaIneu, Arad. Proiectul se încadreazăîntr-o acţiune-cheie, mobilitateatinerilor, finanţat de ComisiaEuropeanăprinprogramul Erasmus +.

Miercuri, cu ocazia zilei de 1 Iunie, în Parcarea centrală a orașului Ineu voluntarii străiniai Asociației Sirinia au desfășurate venimentul “Copilăria- Limbaj Universal”.

La această manifestare au participat o mulțime de elevi împreună cu cadrele didactice din cadrul Liceului Tehnologic “Sava Brancovici” și Liceul “Mihai Viteazu”. Aceștia au luat parte la diverse activități, cum ar fi desene pe asfalt, karaoke, flashmob și realizarea de figurine din baloanecolorate – realizate de către voluntrii Sirinia.

Activitățile au fost amuzante, copiii fiind entuziasmați și bucuroși– toate acestea spre bucuria voluntarilor, a profesorilor, a însoțitorilor și a reprezentanților asociației, iar creativitatea și bucuria au fost la cel mai înalt nivel, într-o mare de spațiu verde, culoare si voie bună!

siriana 4siriana 5siriana 1siriana 2

Category: Arad
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu