„Vladi” a încheiat sezonul în Liga a 4-a cu o remiză: „E important că am ieșit la liman”

Niciun comentariu

Fiindcă în weekend sunt programate Zilele Comunei la Vladimirescu, Glogovățul și-a anticipat ieșirea din scenă în prezenta stagiune a Ligii a IV-a Arad. Obiectivul, salvarea de la retrogradare, era îndeplinit de două săptămâni, așa că meciul cu Frontiera Curtici a avut ca punct culminant retragerea din activitate a lui Claudiu Bîgu. Unul dintre reperele noului „Vladi” a bifat ultimele minute la aproape 40 de ani, antrenorii, colegii și chiar adversarii felicitându-l pentru lungul drum în fotbal.

Chiar Dinu Maghici, antrenorul oaspeților, i-a promis că va intra pe teren pentru a mai evolua pentru ultima dată în compania sa: „Am fost colegi la ACU și-l apreciez mult pe Claudiu”. „A fost de la început parte din acest proiect nou, a pus mult suflet aici, și-i mulțumim”, a completat și Cristi Man.

Scorul celor 90 de minute a fost 2-2. Negrea a deschis tabela după o acțiune personală, dar Gliguța a egalat rapid conturile cu un șut la colțul scurt. Ciornei a provocat un penalty, dar tot el a apărat execuția lui Avrămuțiu și scorul pauzei a fost egal. Cornea le-a readus pe gazde în avantaj în minutul 58, după o cursă de 30 de metri și un șut pe sub Iacob, însă curticenii au mai egalat odată, la o fază la care a conlucrat și antrenorul Maghici, din postură de mijlocaș dreapta. Pavel a fost cu centrarea, iar Pleșca cu finalizarea.

„Rezultatul a fost, până la urmă echitabil. Având în vedere că am simțit presiunea obiectivului până acum două etape, acum ne-am deconectat puțin. E și lipsă de experiență în gestionarea unor momente, dar învățăm cu toții împreună. La rândul meu, la primul an ca antrenor, am comis și eu greșeli, puteam altfel unele lucruri. E important că am ieșit cu toții la liman, dar le-am spus de pe acum băieților că la anul nu mai vreau să stăm cu sufletul la gură până în ultimele runde”, consideră Cristi Man, tehnicianul lui „Vladi”.

„Aspectul meciului a fost unul de vacanță, cu foarte multe ocazii de-o parte și de cealaltă. Noi am avut vreo 9-10, ei vreo 5, iar golurile s-au împărțit. Până la urmă, am terminat campionatul cu un rezultat de egalitate în deplasare, pe un loc 5 pe care ne-am propus să terminăn încă de la începutul returului. Eu am fost mulțumit de băieți, le mulțumesc și celor din conducerea clubului și orașului pentru sprijin, urmează să se decidă dacă vom continua sau nu împreună. Contractul meu expiră la 1 iunie, probabil o decizie se va lua după alegeri”, a completat Dinu Maghici, care a avut – totuși – o nemulțumire la adresa celor de la Glogovăț. În înțelegerea dintre cluburi făcute în iarnă asupra trecerii lui Cotoc sub comanda lui Man și Dehelean, atacantul nu ar fi trebuit să evolueze în meciul direct, iar acest lucru s-a întâmplat.

Formații:

Glogovăț: Ciornei – Gherman (76 Bobeiciuc), Stavilă, Tănasă, Ruja – Coșa, Kocsis, Cornea,  Mărculescu (64 Magdi) – Cotoc (77 Bîgu), Negrea (81 Zsigmond).Antrenor: Cristi Man

Frontiera Curtici: Iacob – Gavriș, Crișan, Don, Morariu – Parlapan (82 Maghici),  Nedea (56 Hanc), Avrămuțiu, Gliguța (52 Roza) – Prică (77 Pleșca), Pavel.Antrenor: Dinu Maghici

Arbitri: Loredan Bogdan – Cristian Coroban, Gabriel Hărduț

Observatori FRF: Leontin Buda, Ovidiu Coman

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu