VIDEO Momentul în care recidivistul din Brăila lovește în plin doi oameni cu mașina! Atentie VIDEO cu puternic impact emotional

Niciun comentariu
Momentul în care tânărul de 20 de ani care a semănat teroare duminică în Brăila spulberă cu mașina doi pietoni pe centura municipiului a fost surprins de camere. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Momentul în care tânărul din Brăila lovește în plin doi oameni cu mașina a fost surprins de camere de supraveghere. Impactul este unul violent și a avut loc înainte de a intra cu mașina în parcarea unui mall din oraș unde a făcut alți 7 răniți.

Individul a fost reţinut după ce a înjunghiat un bărbat, apoi a demarat în trombă la volanul unei maşini şi a intrat în două grupuri de pietoni, fiind rănite în total zece persoane, între care doi copii.

Agresorul nu a fost rănit. El are permis de conducere din luna februarie, însă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit poliţiştilor, individul a plecat în cursă nebună de la marginea oraşului, unde a vrut să cumpere o maşină.

S-a urcat la volan ca să o testeze, dar s-a certat cu proprietarul, pe care l-a înjunghiat şi l-a aruncat pe trotuar. Apoi a fugit.

La scurt timp, pe centura oraşului, a lovit două persoane. Potrivit martorilor, individul s-ar fi îndreptat intenţionat spre ele. Potrivit unor surse din anchetă, agresorul a avut şi în trecut probleme cu legea.

BRAILA PERSOANE LOVITE DE ATACATOR VIDEO

În 2017, când era încă minor, tânărul a fost condamnat pentru loviri şi alte violențe la opt luni de închisoare cu suspendare şi se afla acum în perioada de supraveghere.

El şi tatăl lui au bătut un alt bărbat, iar tatăl a primit doi ani cu suspendare. Suspectul a rămas sub supravegherea mamei, care trebuia să se asigure că urmează un curs de formare profesională, pentru că a abandonat şcoala la 13 ani.

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu