Verdict în dosarul fostului prezentator TV! Ce veste a primit Virgil Ianţu după 8 ani de procese

Niciun comentariu

După ani de luptă în instanţă, Virgil Ianţu a reuşit să intre în mod oficial în posesia unui apartament de pe litoral, pentru care a început să plătească încă din 2008. 

Ianţu a plătit aproape 80.000 de euro  pentru un apartament care urma să fie construit într-un cartier rezidenţial din staţiunea Neptun, însă anii au trecut, iar el n-a putut intra în posesia acestuia. În momentul în care trebuia să primească apartamentul ”la cheie”, Virgil Ianţu a reclamat mai multe greşeli de construcţie şi a cerut remedierea acestora. Acest lucru se întâmpla în 2010. Lucrurile au stagnat până în 2012, când firma respectivă şi-a luat angajamentul scris să-i cedeze acestuia apartamentul în cel mai scurt timp, însă, nici de această dată fostul prezentator nu a avut noroc, motiv pentru care s-a adresat instanţei de judecată.

Recent, magistraţii au dat verdictul, iar soluţia a fost în favoarea lui Ianţu.Obligă administratorul judiciar să execute obligaţiile asumate prin antecontractul de vânzare-cumparare, în sensul efectuării formalităţilor legale şi semnării în numele debitoarei a unui contract de vânzare-cumpărare având drept obiect transferul dreptului de proprietate către reclamantul Gătăianţu Virgil asupra apartamentului nr…”, se arată în decizia instanţei. Iar Ianţu este oficial proprietarul apartamentului, chiar dacă după nouă ani, timp în care a avut numai probleme.

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu