Urmărire spectaculoasă a polițiștilor și jandarmilor arădeni începută la Vinga și sfârșită cu încătușare pe Strandul Neptun. Din păcate pentru fugari terasele erau închise…

1 comentariu

Urmărire ca în filme luni noaptea în jurul orelor 21.30 în județul Arad.
Un autovehicul marca VW Golf înmatriculat în Elveția nu a oprit la semnalele agenților de poliție care organizau un filtru în localitatea Vinga din județul Arad.

Autoturismul venea dinspre Timisoara și se îndrepta spre orașul Arad.

Polițiștii din Vinga au pornit în urmărirea vehiculului, alertând și colegii din Arad.

Polițiștii au avut sirenele pornite și au folosit inclusiv sistemul audio al mașinii pentru a îl avertiza verbal pe șofer.

În urmărirea Golfului au plecat echipaje mixte de poliție/jandarmi care au reușit într-un final să imobilizeze fugarii pe Strandul Neptun Arad.

Probabil fugarii nu au fost “la curent” cu inchiderea podului Decebal lucru care i-a obligat să intre pe ștrand unde au fost încătușați de polițiști.

Ca atare putem observa că poliția e tot mai poliție, că au echipamente și benzină și mai ales au chef să agațe infractorii !

Interesant este că întreaga scenă a arestării arata exact ca intr-un film de acțiune, lucru care ne face să fim tot mai încrezători că anumite vremuri în care infractorii erau pe cai mari au început să apună.

Polițiștii și jandarmii s-au comportat impecabil,  au aflat imediat că șoferul are mai multe dosare penale și că evident nu avea permis de conducere.

Felicitări poliției, felicitări jandarmeriei !

 

Category: mandri.ro
Tags: , ,

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu