Unde este “cadoul” de 800000 euro al Județeanului arădean, plătit din banii noștrii și oferit ca și cum ar fi din banii lor…

1 comentariu

Tuturor ne plac cadourile, așa că șefii Județeanului arădean ne-au oferit unul special.
Sub forma unui computer tomograf de ultimă generație, în valoare de 800.000 de euro.

Oricum, cele mai tari cadouri din lume se livrează doar în România și doar de către administrațiile locale și centrale. Asta deoarece sunt cumpărate din banii noștri, dar sunt oferite ca și cum ar fi din banii lor.

Lăudabil gestul, excepțional cadoul la vreme de pandemie și nu numai.

Doar că nu e suficient.

După ce l-au introdus online cu mare tam tam în viața noastră, l-au “garat” într-un spațiu cu aspect de container lipit de spital. Am aflat că astfel, viitorii pacienți cu Covid 19, vor putea fi testați în siguranță fără a fi plimbați prin tot spitalul.


Ce nu înțelegem noi este cum vor respecta procedurile medicale obligatorii în orice spital vis a vis de pacienții care vor beneficia de testul cu aparatul respectiv!

Din câte puteți observa în pozele atașate, distanța dintre spital și container este de vreo 5-6 metri, suficienți pentru o gură de aer sau o găleată de apă în cazul unei ploi torențiale. Iar ambalajul CT-ului este depozitat în “siguranță” lângă spital, deoarece așa au aflat ei de pe E-mag că poți beneficia de garanție.

Sau doar l-au uitat acolo….


Am căutat pe site-ul Spitalului Județean Arad procedurile medicale în cazul transportului secundar în ideea că, poate, ai noștri sunt mai speciali și au alte proceduri. Nu am găsit absolut nimic, în afara unui site “obosit”, neactualizat de prin 2016, de pe vremea Mirandolinei Prișcă și formularul tip pentru sponsorizări.

O simplă căutare prin site-urile vecinilor timișoreni, respectiv la Municipal și la Județean ne-a dezvăluit o altă lume. La Municipalul timișorean procedurile și protocoalele se găsesc rapid, iar la Județeanul din Timișoara pe prima pagină apar avataruri medicale din secolul viitor.

Evident și procedurile….

La Arad, modelul contractului de sponsorizare cu toate detaliile de care ai nevoie rămâne la loc de cinste, pe jumătate de pagină.

Nah.. acuma fiecare cum poate. Unii cu sponsorizări, alții cu proceduri și avataruri….

Vorba maestrului Dinică.

Mana-ntinsă care nu spune o poveste, nu primește “sponsorizare”…

Fiți profesioniști, ce dracu ?!

Calin Costea / Mândri Că Suntem Arădeni

Category: mandri.ro
Tags: , , , , , ,

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu