Un TIR a intrat în casă în apropiere de Arad. Locatarii erau plecaţi la propria nuntă!

Niciun comentariu

Accident mai putin obisnuit, in judetul  vecin Aradului, mai exact in localitatea Chizatau (Timiş).  Soferul unui camion ar fi pierdut controlul volanului si a intrat cu mastodontul intr-o casa.

Din primele informatii se pare ca doar soferul camionului a fost ranit usor in urma impactului.

La locul accidentului au sosit mai multe ambulante.

Un barbat de 36 de ani care conducea o autoutlitara care tracta o semiremorca cu balast pe DN6 in localitatea Chizatau dinspre Lugoj spre Timisoara, la un moment dat nu a pastrat distanta corespunzatoare in mers fata de autovehiculul din fata intrand in coliziune cu acesta dupa care nemaiputand controla directia de deplasare a fost proiectat intr-un imobil. In urma acidentului nu au fost victime, doar pagube materiale. Soferul autoutilitarei va fi sanctionat cu amenda de 500 de lei pentru nepastrarea distantei corespunzatoare in mers„, a declarat Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Camionul care cara balast a vrut sa vireze stanga, insa soferul a pierdut controlul volanului si a ajuns in casa.

Vecinii spun ca in casa in care a intrat camionul locuiesc doi tineri indragostiti. Norocul lor a fost ca nu se aflau in locuinta in momentul impactuui deoarece se aflau la Timisoara unde au avut nunta.

Sursă: www.opiniatimisoarei.ro

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu