Un TIR a intrat în casă în apropiere de Arad. Locatarii erau plecaţi la propria nuntă!

  • mandri.ro
  • iunie 27, 2016
  • 0

Accident mai putin obisnuit, in judetul  vecin Aradului, mai exact in localitatea Chizatau (Timiş).  Soferul unui camion ar fi pierdut controlul volanului si a intrat cu mastodontul intr-o casa.

Din primele informatii se pare ca doar soferul camionului a fost ranit usor in urma impactului.

La locul accidentului au sosit mai multe ambulante.

Un barbat de 36 de ani care conducea o autoutlitara care tracta o semiremorca cu balast pe DN6 in localitatea Chizatau dinspre Lugoj spre Timisoara, la un moment dat nu a pastrat distanta corespunzatoare in mers fata de autovehiculul din fata intrand in coliziune cu acesta dupa care nemaiputand controla directia de deplasare a fost proiectat intr-un imobil. In urma acidentului nu au fost victime, doar pagube materiale. Soferul autoutilitarei va fi sanctionat cu amenda de 500 de lei pentru nepastrarea distantei corespunzatoare in mers„, a declarat Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Camionul care cara balast a vrut sa vireze stanga, insa soferul a pierdut controlul volanului si a ajuns in casa.

Vecinii spun ca in casa in care a intrat camionul locuiesc doi tineri indragostiti. Norocul lor a fost ca nu se aflau in locuinta in momentul impactuui deoarece se aflau la Timisoara unde au avut nunta.

Sursă: www.opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *