Un paznic a fost prins de polițiști cu motorină furată de la utilajele care lucrează la autostrada Timișoara – Lugoj

autostrada 1

Un bărbat din localitatea Coşteiu, sat Ţipari, județul Timiș, angajat al unei firme de pază care are grijă de utilajele care lucrează pe autostrada Timișoara – Lugoj, a fost prins cu maşina plină de motorină. Acesta avea ca sarcină tocmai paza utilajelor, însă la final de zi a plecat acasă cu zeci de litri de combustibil, transmite cetateanul.ro.

Poliţiştii au aflat repede de isprava sa şi l-au oprit în trafic, chiar în timp ce se deplasa de la locul de muncă spre casă, în maşina de serviciu.

„La data de 29 august, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe D.J. 609 B, între localitățile Țipari și Paru. Procedând la controlul autovehiculului, polițiștii au depistat în portbagaj 70 de litri de combustibil (motorină), a cărui proveniență nu a putut fi dovedită. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul, un bărbat de 42 de ani, din comuna Coșteiu, ar fi sustras combustibilul dintr-un excavator care se afla parcat în apropierea localității Șuștra”, au transmis poliţiştii timişeni. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, combustibilul fiind predat păgubitului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Sursă: pressalert

Sursa foto: Asociația Pro Infrastructura (arhivă)

Categorie: mandri.ro
Tags: autostrada, furt, importante, motorina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici