Un comisar-sef BCCO Timis a furat o bratara din aeroport, la Bucuresti

  • mandri.ro
  • decembrie 18, 2018
  • 0

Gest halucinant al unui poliţist din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Timiş. Bărbatul de 51 de ani a plecat joi, 1 martie la Bucureşti să susţină un concurs, însă în drumul spre casă a dat cu piciorul carierei de o viaţă în care a apărat cetăţenii de oamenii certaţi cu legea.

Lucian Valentin Molin, comisar-şef în cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Timiş a participat la un concurs pentru a se alătura echipei DIICOT. Poliţistul a promovat cu brio concursul, dar nu va ajunge să muncească în cadrul renumitei structuri. Asta pentru că în drum spre casă, mai exact la Aeroportul Henri Coandă, acesta a furat o brăţară. Poliţistul se afla în zona de control, acolo unde pasagerii îşi depun bunurile pe bandă pentru a fi verificate înainte de urcarea în avion, când cel mai probabil s-a gândit să îi facă un cadou frumos soţiei sale de 1 martie. Aşa că a sustras o brăţară pe care femeia din faţa lui o asezase pe banda din zona de check-in. Furtul a fost surprins de camerele de luat vederi, iar suspectul a fost indentificat în persoana comisarului-şef BCCO, Lucian Valentin Molin, din cadrul BCCO Timiş scrie voceatimisoarei.ro

,,Poliţiştii din cadrul S.P.T.A. Henri Coandă au fost sesisati telefonic de către Dispeceratul SRI- Brigada Antiteroristă că un bărbat a fost depistat în autobuzul ce urma să transporte pasagerii pentru îmbarcare la cursa Tarom cu destinaţia Timişoara, având asupra sa o brăţară despre care existau indicii că a sustras-o din tăviţa specială după trecerea prin filtru de Securitate SRI, brăţara aparţinând unei femei. Autorul a fost identificat ca fiind Molin Lucian Valentin, 51 ani, comisar şef în cadrul B.C.C.O. Timiș.” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *