Un comisar-sef BCCO Timis a furat o bratara din aeroport, la Bucuresti

Niciun comentariu

Gest halucinant al unui poliţist din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Timiş. Bărbatul de 51 de ani a plecat joi, 1 martie la Bucureşti să susţină un concurs, însă în drumul spre casă a dat cu piciorul carierei de o viaţă în care a apărat cetăţenii de oamenii certaţi cu legea.

Lucian Valentin Molin, comisar-şef în cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Timiş a participat la un concurs pentru a se alătura echipei DIICOT. Poliţistul a promovat cu brio concursul, dar nu va ajunge să muncească în cadrul renumitei structuri. Asta pentru că în drum spre casă, mai exact la Aeroportul Henri Coandă, acesta a furat o brăţară. Poliţistul se afla în zona de control, acolo unde pasagerii îşi depun bunurile pe bandă pentru a fi verificate înainte de urcarea în avion, când cel mai probabil s-a gândit să îi facă un cadou frumos soţiei sale de 1 martie. Aşa că a sustras o brăţară pe care femeia din faţa lui o asezase pe banda din zona de check-in. Furtul a fost surprins de camerele de luat vederi, iar suspectul a fost indentificat în persoana comisarului-şef BCCO, Lucian Valentin Molin, din cadrul BCCO Timiş scrie voceatimisoarei.ro

,,Poliţiştii din cadrul S.P.T.A. Henri Coandă au fost sesisati telefonic de către Dispeceratul SRI- Brigada Antiteroristă că un bărbat a fost depistat în autobuzul ce urma să transporte pasagerii pentru îmbarcare la cursa Tarom cu destinaţia Timişoara, având asupra sa o brăţară despre care existau indicii că a sustras-o din tăviţa specială după trecerea prin filtru de Securitate SRI, brăţara aparţinând unei femei. Autorul a fost identificat ca fiind Molin Lucian Valentin, 51 ani, comisar şef în cadrul B.C.C.O. Timiș.” 

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu