Un cetăţean bulgar a fost prins la volan cu permis de conducere fals. Le-a spus polițiștilor de frontieră arădeni că l-a obținut contra sumei de 200 de euro

Niciun comentariu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota au depistat un tânăr din Bulgaria care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere croat fals.

„În data de 12.11.2018, în jurul orei 19.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul bulgar D.M, în vârstă de 26 de ani, la volanul unui autoturism marca Mazda, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Croaţia.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Extinzând cercetările, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut permisul de conducere de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, din Germania, contra sumei de 200 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor  de  conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere  şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

FOTO: arhivă

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu