Un BMW căutat în România a fost descoperit de poliţiştii de frontieră de la Nădlac

Niciun comentariu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak  au depistat un autoturism marca BMW căutat de autorităţile române.

„În data de 24.10.2018, în jurul orei 00.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak,  pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român I.M., în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Arad, conducând un autoturism marca BMW, tip 530D, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat, pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile române”, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun  căutat pentru confiscare“,alertă introdusă de autorităţile din România.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a cumpărat autoturismul din Bucureşti de la o persoană necunoscută, cetăţean român, şi nu avea cunostinţă că autoturismul era căutat de autorităţile române.

Mijlocul de transport, în valoare de 40.000 lei, va fi indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor la sediul S.T.P.F Arad. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

FOTO: arhivă

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu