Un anonim cu masca Anonymous a ”fortat” Primaria.

Niciun comentariu

In dimineaţa zilei de 14 iulie 2017, în jurul orei 5.00, de un bărbat care purta pe figură o mască a grupării internaţionale de hackeri Anonymous a patruns cu forta in incinta Palatului Administrativ.

Acesta a proferat o serie de injurii şi ameninţări la adresa primarului Aradului şi a familiei acestuia.

„În vârstă de 34 de ani, D.F. a năvălit pe platoul din faţa Palatului Administrativ cu automobilul marca Audi A6 aparţinând fostei sale soţii. Cu masca pe figură, arădeanul a pătruns în incinta instituţiei, unde l-a bruscat pe angajatul Poliţiei Locale Arad şi, ulterior, a fugit de la faţa locului abandonând automobilul pe platoul din faţa Primăriei.

Incidentul a fost semnalat atât la numărul unic de urgenţă: 112, cât şi la numărul dispeceratului Poliţiei Locale Arad. Ulterior, automobilul a fost ridicat din faţa Palatului Administrativ de angajaţii Serviciului Parcări din cadrul Primăriei Municipiului Arad şi, mai apoi, transportat şi depus la depozitul destinat autovehiculelor ridicate de pe raza municipiului, situat pe strada Dosoftei FN din cartierul Micălaca”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Arad. Aceştia mai spun că atacatorul a fost identificat şi urmează să dea socoteală pentru inexplicabilul său gest. În acest sens, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a preluat cazul, în vederea continuării cercetărilor.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu