Ultima prognoză meteo, valabilă până la mijlocul lunii iunie

vremea meteo cer senin nori 5 640x480 1 jpg

Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni va fi vreme frumoasă în întreaga țară. Până la jumătatea lunii iunie vor fi perioade cu ploi în diferite zone ale țării, dar și temperaturi plăcute.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunță că în săptămâna 15– 22 mai valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 22– 29 mai, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și sud- vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval. În săptămâna 29 mai – 05 iunie temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, sud-estice și la munte.

În săptămâna 05– 12 iunie mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în zonele montane, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, au precizat meteorologii.

Sursa pressalert

Categorie: mandri.ro
Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici