Trei morți într-un bloc din Timișoara dupa o acțiune de dezinsecție!

Niciun comentariu

Primele date arată că tragedia s-a întamplat in urma unei acțiuni de deratizare. Acest lucru nu a fost confirmat înca.

Seria nenorocirilor a început sâmbătă, atunci când medicii de la Ambulanță au fost chemați să intervină pe strada Mioriței din Timișoara, la numărul 8. Au găsit acolo un nou-născut, în vârstă de 10 zile, care prezenta vărsături și diaree. L-au urcat imediat în ambulanță și l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului „Louis Țurcanu” din Timișoara. Starea de sănătate a bebelușului era foarte gravă, iar la un moment dat acesta a intrat în stop cardio-respirator și a decedat.

Câteva ore mai târziu, tot la numărul 8 de pe strada Mioriței, ambulanța a fost solicitată din nou. De această dată pentru a acorda primul ajutor unui copil de trei ani care se simțea rău. Medicii l-au transportat și pe acesta la spital, iar la un moment dat micuțul a intrat și el în stop cardio-respirator și a decedat.

Tot sâmbătă, alți doi copii care locuiesc în același bloc au ajuns și ei la spital. Seria nenorocirii nu se oprește aici. Alți patru adulți, care locuiesc în același imobil de pe strada Mioriței, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre aceștia s-a aflat și mama micuțului de 3 ani, decedat sâmbătă. Femeia de 29 ani a fost găsită luni dimineață în stop cardio-respirator, iar medicii sosiți să o ajute nu au mai putut face nimic pentru ea.

UPDATE 1 Începand cu ora 14.00 a început evacuarea blocului respectiv. Autorritațile comunica că așteapta in continuare rezultatele de la instituțiile implicate!

UPDATE 2

Ioan Sorin Buță, patronul firmei Bistim Dera care a efectuat lucrări de dezinsecție în blocul de pe strada Miorița nr.8 din Timișoara, în urma cărora au murit doi copii și mama unuia dintre ei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul e acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și trafic de produse sau substanțe toxice.

Avocatul administratorului firmei de deratizare Bistim Dera a dezvăluit că substanţele folosite la deratizare şi dezinsecţie au fost cumpărate ilegal de pe piaţa neagră.

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu