Trei ani si opt luni de inchisoare a primit politistul care a ucis un barbat pe trecerea de pietoni aflandu-se sub influenta alcoolului!

  • mandri.ro
  • august 9, 2018
  • 0

Trei ani şi opt luni de închisoare va executa Florin Claudiu Fedor. Aici au fost contopite două condamnări, una pentru ucidere din culpă şi alta pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
Dacă va fi un deţinut model, Fedor ar putea ieşi din închisoare după ce va efectua două treimi din pedeapsă, adică mai puţin de doi ani şi jumătate.

Florin Fedor este subofițer de Poliție la Secția din Calea Aurel Vlaicu, la Ordine Publică. Aflat la volanul mașinii Ford Galaxy, Fedor l-a accidentat mortal pe un bărbat care se angajase în traversarea pe trecerea de pietoni din fața Liceului „Iuliu Maniu”.

În vârstă de 34 de ani, polițistul avea o alcoolemie de 0,85 mg/l.

Rudele bărbatului accidentat mortal în 6 martie vor primi despăgubiri materiale. Judecătoria Arad a decis ca T. Maria să primească de la Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance SA suma de 50.000 de euro cu titlu de daune morale şi 5.531 de lei cu titlu de daune materiale. T. Ioan Marian va primi de la aceeaşi societate de asigurare suma de 50.000 de euro cu titlu de daune morale. Tot prin sentinţă, T. Oana Raluca va primi şi ea daune morale de 50.000 de euro şi 1.236 de lei cu titlu de daune materiale.

https://www.mandri.ro/wp-admin/post.php?post=62161&action=edit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *