Tot mai mulţi arădeni sunt prinşi fără permis sau băuţi la volan

Niciun comentariu

La sfârșitul săptămânii trecute, în urma activităților desfășurate în trafic, polițiștii rutieri au depistat patru bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, polițiștii au depistat în trafic, pe D.N.7, pe raza localității Pecica, un tânăr de 17 ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar pe raza localității Pâncota, un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un moped fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Au mai fost depistați în trafic: un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un moped pe DJ 792C, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, și un alt bărbat, de 53 de ani, care conducea un autoturism având o alcoolemie de 0.67 mg./l.alcool pur în aerul epirat. Conform procedurii, în cazul  celui depistat sub influența alcoolului, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu