Todea, înainte de deplasarea decisivă de sub Tâmpa: „Să fim principalii actori sâmbătă și să facem un scenariu perfect”

Niciun comentariu

Sâmbătă dimineața (ora 11, în direct pe Digi Sport 2), arena de la poalele Tâmpei gâzduiește ultimul meci al Bătrânei Doamne a fotbalului românesc în play-offului ligii secunde. Arădenii ar trebui să aibă în față o formație blazată în urma nesfârșitelor probleme legate de bani și datoriile astronomice ale clubului. „Braşovul a dat declaraţii optimiste. Încearcă să lase o impresie bună în ultimul meci, poate chiar ultimul din istoria clubului, căci se vorbește tot mai des de faliment acolo. Am înţeles că a mai plecat Coman, un jucător important.  Personal, îmi place foarte mult Rusu, un fotbalist cu calități, deși am văzut că nu a prea jucat în ultimul timp. Au evoluat doar cu Buga în atac și Coman în spatele lui. Rămâne de văzut ce va fi acum, știm doar că Braşovul nu a marcat niciun gol în ultimele două meciuri, deci nu se poate spune că sunt foarte periculoși în atac. Sperăm să facem un meci bun în apărare. Cu Mioveni a fost primul meci din play off în care nu am luat gol, sperăm ca și la Brașov să repetăm această performanţă”, consideră Cristian Todea.

Pe lângă analiza succintă a adversarului, antrenorul secund al „alb-roșiilor” a vorbit despre echipa sa, mai precis despre momentul în care se află ea și cum s-a ajuns aici. „Sigur că ne interesează și rezultatele contracandidatelor noastre, dar trebuie să ne concentrăm doar pe ceea ce avem de făcut noi. Toate meciurile au fost grele, ca niște finale. Poate cele cu Chindia și Mioveni au fost chiar mai importante decât acesta. Fără victorii nu mai ajungeam să jucăm acum acest meci decisiv, în care, zic eu, avem prima șansă. Și spun asta pentru că în acest punct al campionatului e greu să ne mai oprească cineva și aici mă refer la partea mentală, dar și fizică. Să nu uităm că am revenit deseori pe tabelă după ce am fost conduși. În plus, rezultatele bune din ultima săptămână, dar și greutățile întâmpinate de-a lungul campionatului, ne-au făcut mai puternici și mai motivați pentru ceea ce avem de făcut la Brașov. Vrem să fim principalii actori sâmbătă și să facem un scenariu perfect. Dacă vom fi concentrați și conectați și vom da tot ceea ce avem mai bun vom câștiga. Deși e important că ei nu ne-au bătut în acest sezon, partida de sâmbătă nu se încadrează în nicio statistică. Va fi un meci aparte, de 90 de minute, din care știm de la bun început că orice alt rezultat decât victoria nu ne convine”, a mai precizat Todea.  

În fine, fostul mijlocaș lansează o invitație: „Ne dorim să avem foarte mulţi suporteri cu noi. Dorim să petrecem alături de ei încă de sâmbătă, la Braşov”.

***

Apropos de deplasarea de la Brașov, fanii Campioanei Provinciei au dat următorul comunicat:

”Ceea ce poate deveni cea mai fericită săptămână din istoria recentă a UTA-ei a început glorios prin câştigarea Cupei României de către echipa de juniori Under 19! Bravo băieţi, aţi adus un trofeu important acestui club galonat pe care îl reprezentaţi cu cinste! Suntem mândri de voi! Cu toţii ne dorim ca bucuria să fie completă printr-o promovare merituoasă în Liga I! Fotbalul este un sport care are darul de a recompensa valoarea adevărată şi munca făcută serios, aşa că locul ocupat astăzi de UTA nu este întâmplător. Suntem aici, în luptă, şi avem argumente din plin să urcăm pe cea mai înaltă treaptă a fotbalului românesc! Sâmbătă, la Braşov, să dăm totul pentru victorie, iar apoi, orice rezultat ar fi la finalul jocului, să ne bucurăm împreună deoarece „Pentru noi doar UTA contează!”

 Pentru cei care doresc să facă deplasarea cu autocarul, anunțăm că plecarea va fi sâmbătă, 28 mai, ora 1.00, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA). ÎNSCRIEREA ESTE OBLIGATORIE și se poate face la numerele de telefon: 0724.295.140 sau 0744.313.517, sau pe pagina de Facebook a Suporter Club UTA.”
Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu