Tinerii implicați în tragicul accident de la Polivalentă veneau de la repetiţiile galeriei UTA-ei. Cei doi care au scăpat cu viață se află internați în spital

Niciun comentariu

Erau suporteri ai echipei de fotbal UTA.  Este vorba despre  Bogdan Mihoc şi Bogdan Moisi, cei doi tineri morţi în accidentul produs joi seara pe podul din Micălaca. Alături de ei în mașină marca BMW care a plonjat de la înălţimea de nouă metri se aflau și alți doi tineri.  „Astăzi, «cu UTA până la moarte» a devenit un slogan mult prea nedrept. Ştim că mereu veţi fi alături de noi şi de UTA, aşa cum aţi făcut-o până aproape de ultima clipă. Urma meciul de la Timişoara… Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace!”, se arată într-o postare a Suporter Club UTA.

Martorii spun că șoferul a făcut o depășire pe pod, apoi a pierdut controlul voluanului a intrat într-un stâlp urmând ca mai apoi mașina să fie aruncată peste parapeți în stradă.

Cei doi tineri care au scăpat cu viață din accidentul mortal produs joi seara pe podul din zona Polivalentă, sunt internați în spital.

Daniel Aanei, tânărul care a sărit din mașină înainte de impacul cu solul, este internat pe secția de Chirurgie a Spitalului Județean Arad, iar Claudiu Teacă este conștient, în stare stabilă și este internat pe secția ATI a Spitalului Județean Arad.

 

Category: mandri.ro
Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu