Testare IQ la Arad. Vezi cum poţi participa!

Niciun comentariu

Mensa România își consolidează filiala regională din Vestul țării prin organizarea unei noi sesiuni de testare IQ la Arad, în data de 25 iunie 2016, începând cu orele 11:00.

 

Sesiunea este găzduită de Colegiul Național Moise Nicoară, va fi administrată de un proctor acreditat Mensa, iar candidații vor folosi caiete de testare standardizate, elaborate de psihologii Mensa. Rezultatele testării sunt recunoscute la nivel internațional.

 

Testele sunt calibrate să determine coeficientul de inteligență matematică și rațională și constau în 45 de întrebări, la care candidatul trebuie să răspundă în 20 de minute. Întrebările sunt de tip „culture fair”, bazate exclusiv pe imagini și diagrame. Testarea pentru candidații cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani de face diferențiat (25 de întrebări, 15 minute).

Înscrierile se fac online pe https://mensa-romania.ro/testare-in-arad-25-iunie-2016/. Data limită: 23 iunie 2016, ora 23:59.

 

Toți candidații care obtin un rezultat ce îi plaseaza între primii 2% cei mai inteligenți oameni vor fi invitați să se alăture celor peste 700 de membri activi ai Mensa România.

 

Filiala de vest a Mensa România îi grupează pe membrii din județele Timiș, Arad, Caraș Severin, Gorj și Hunedoara.

 

Mensa – The High IQ Society, fondată la Oxford în 1946, este organizația oamenilor cu coeficient înalt de inteligență. Mensa România, fondată în 1991, este afiliată Mensa International cu statutul de Full National Mensa. Detalii despre organizație, pe www.mensa-romania.ro<http://mensa-romania.ro/>.

 

 

 

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu