Tănase, juniorul utist bun la toate: „Joc unde este nevoie de mine, fiecare meci e o finală pentr noi”

Niciun comentariu

Dacă în finalul partidei cu Gaz Metan Mediaș a evoluat pe postul de fundaș dreapta, de la mijlocul reprizei secunde a disputei din această dimineață cu Mioveniul „închizătorul” Ionuț Tănase a fost trimis în centrul defensivei. Polgar fusese schimbat din cauza unei probleme medicale, Manea trecut în bandă, astfel că Botiș a avut lângă el un fotbalist ce nu are nici măcar jumătate din vârsta sa.  „Am mai evoluat în amicale sau la juniori pe postul de fundaș central, dar niciodată într-un meci oficial de Liga a 2-a. Este prima dată și mă bucur că am făcut-o bine și echipa nu a primit gol. Joc unde mă pune domnul profesor și încerc să o fac cât mai bine”, a spus fotbalistul de 18 ani.

„A fost mai greu astăzi, a fost cald afară, iar noi veneam după meciul cu Chindia care a fost foarte tare. Ne-am consumat destul de mult să scoatem maxim în ambele întâlniri, era păcat să pierdem puncte având în vedere poziția din clasament. Azi ne bucurăm de rezultat, dar de mâine ne gândim la meciul de la Brașov. Fiecare meci a fost o finală pentru noi, la fel va fi și ultimul din acest play-off. Am început campionatul ca o nou promovată și nu credeam că vom ajunge până aici. E o performanță pentru noi și ne jucăm șansa până la capăt”, a adăugat Tănase, care – teoretic – ar putea face parte și din echipa Under 19 ce o va înfrunta marți pe ACS Poli Timișoara în finala Cupei României, la Deva. „Dacă este nevoie de mine pot să joc , dar este meritul băieților de la echipa a doua. Ei au tras tot anul, nu vreau să le stric eu fericirea”, consideră piteșteanul.

La final, Roland Nagy a avut cuvinte de laudă la adresa juniorului său. „Tănase joacă foarte bine meci de meci. Are maturitate, dar nu e nimic întâmplător. Mă bucur că ne putem baza pe el, cu toate accidentările pe care le-am avut astăzi.  Îl felicit, iar acum avem timp să ne pregătim pentru Brașov”,  a spus antrenorul principal al „alb-roșiilor”.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu