Tănase a spart gheața cu un șut în vinclu: „Așteptarea a fost puțin grea, dar a meritat”

Niciun comentariu

Ionuț Tănase termină cea mai fericită săptămână din cariera sa. Marți, a câștigat Cupa României la Under 19, iar sâmbătă a contribuit cu un gol de generic TV la victoria ce o trimite pe UTA la barajul de promovare în Liga 1.

În minutul 58 al partidei de la Brașov, mijlocașul de 18 ani a țintit vinclul porții lui Iacob de la aproximativ 22 de metri ușor lateral stânga și-i dădea UTA-ei dublu avantaj sub Tâmpa. „Am mai avut un șut ce s-a dus mult peste poartă și mi-am spus că la următorul o să mă concentrez mai mult. Chindriș mi-a dat o pasă scurtă, am văzut culoarul de șut și am tras spre poartă. Speram să marchez, dar nu mă gândeam că mingea se duce chiar acolo, în vinclu. Am mai reușit goluri frumoase și la juniori din afara careului, dar acesta a fost, fără îndoială, cel mai important. Așteptarea a fost puțin grea, îmi mai creasem ocazii și în alte meciuri, dar mă bucur că primul meu gol a venit exact la momentul potrivit. De asemenea, e o satiscație mare că am înscrie primul meu gol în Liga a 2-a exact pe terenul unde am și debutat în acest eșalon, în toamna anului trecut”, a explicat utistul.

„Tase” și-a adus aminte și de succesul din finala Cupei cu ACS Poli Timișoara.„Închei o săptămână incredibilă pentru mine, doar promovarea direct mă făcea și mai fericit. Oricum, deja incept să uit totul și să mă gândesc, la fel ca și ceilalți colegi ai mei, la baraj. E puțin ciudat căci încă nu știm unde vom juca miercuri, dar noi trebuie să ne facem treaba în orice condiții. Șanse de promovare există, totul e să credem în ele și, cu ajutorul suporterilor care au fost extraordinari și ieri, la Brașov, să luptăm până la capăt”, a încheiat mijlocașul lui Nagy.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu