Suslak a promovat chiar de ziua sa: „La 2-0 pentru ei, ne-am dat putere unul altuia”

Niciun comentariu

Cermeiul a scris istorie în data de 25 iunie 2016 cu prima promovare din istoria clubului în Liga a 3-a. Pentru Adrian Suslak succesul se confundă cu cea mai frumoasă aniversare din viața sa, stângaciul împrumutat de la UTA împliniind chiar astăzi 24 de ani: „Cadou mai prețios nu puteam să primesc. Le mulțumesc colegilor și tuturor celor care au avut încredere în mine”, a ținut să precizeze „Susi”.

Fotbalistul a fost titular și integralist încă odată pentru teamul lui Aslău, prinzând toate cele 120 de minute în iarbă. Mai mult, în tur a fost cel care a decis partida cu acea centrare înșelătoare din corner ce l-a păcălit pe portarul advers, Silaghi. „Și reușita de la Cermei a fost importantă, dar și mai important a fost că nu am luat. Altfel s-ar fi jucat acest meci. Și așa la un moment dat nu mai eram în obiectiv. La 2-0 pentru ei, ne-am uitat unii la alții, ne-am dat putere, iar din acel moment am știut că vom face 10 minute bune. Ne-a ajutat și Dumnezeu și la final ne-am putut bucura de acest succes”.

Tot cu ajutor divin se poate spune că a sosit și reușita demnă de genericele TV a lui Purece. „Chiar i-am zis înaintea meciului că îl aștept demult cu un gol, iar el a venit exact la momentul potrivit. A lovit atât de bine mingea încât nu cred că portarul mai putea face ceva”, mai crede fundașul stânga al „alb-roșiilor”.

Acestuia îi expiră chiar la finalul acestei luni împrumutul la Cermei și chiar a auzit că ar trebui să se prezinte de luni la antrenamentele UTA-ei. „Sper să fiu înțeles, am și eu nevoie de câteva zile de vacanță. Nu am avut deloc din iarnă încoace, nu pot funcționa la foc continuu. Mai departe, nu știu ce se va întâmpla. Eu mi-aș dori să joc cât mai sus, dar dacă nu e posibil aș rămâne cu drag la Cermei, dacă voi mai fi solicitat”, a încheiat Suslak, care mai are contract cu echipa fanion a Aradului până în vara lui 2017.

Category: mandri.ro
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu