Surse – se pregătește o nouă construcție politică

chess1 e1425461198411

Viața politică merge înainte chiar dacă e vară și lumea pare interesată de altele. După eșecul răsunător din negocierile cu PNL, cei de la UNPR s-au reorientat rapid. Au refăcut atât cât se putea relațiile cu PSD pentru a conserva ce fusese deja câștigat și au demarat alte negocieri.

 

Surse politice susțin că sunt negocieri interesante în aceste zile între UNPR, PSRO și PND. UNPR-ul este condus de deputatul Valeriu Steriu, Partidul Social Românesc (PSRO) este condus de senatorul Mircea Geoană, iar Partidul Național Democrat (PND) este condus de deputatul Daniel Fenechiu.

 

Cele 3 formațiuni încearcă potrivit surselor noastre o platformă comună în vederea alegerilor parlamentare. În cazul în care ajung la un numitor comun atunci sunt două variante: 1.Vor încerca marea cu degetul se vor merge pe liste comune în alegeri cu toate riscurile care pleacă de aici; 2.formează un pol care să negocieze cu PSD sau PNL pentru o alianță – adică liste comune sau impunerea personalităților din cele 3 partide pe lista partidului mare.

 

 

Sursa:stiripesurse

Categorie: mandri.ro
Tags: alegeri, constructie, negocieri, partide, politica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici