Stupar: „Am adus cinste și onoare clubului și fotbalului arădean!“

Niciun comentariu

Aradul are, din nou, o generație care îl face să viseze frumos la viitorul fotbalistic. UTA Under 19 a câștigat, la Deva, sub ochii președintelui Federației Române de Fotbal, trofeul Cupa României Elite în fața celor de la ACS Poli Timișoara. Partida a fost una la discreția arădenilor chiar dacă scorul final de 3 – 2 ar putea să sugereze o partidă mult mai strânsă.

„Raportul ocaziilor a fost clar în favoarea noastră, dar ați văzut că fotbalul a demonstrat faptul că ocaziile se pot răzbuna. Noi puteam să facem repede doi sau chiar trei la zero, dar pe o greșeală defensivă am fost egalați și am trăit periculos și finalul de meci. Per total însă am fost superiori în joc, mă bucur că am reușit acest lucru și datorită faptului că ei în campionat ne-au învins de două ori. Am crescut de la joc la joc și acest lucru s-a văzut, iar în această finală am dominat în mare parte partida, ne-am concentrat până la final și am reușit să obținem această frumoasă victorie“, au fost primele cuvinte ale lui Dan Stupar după ce arădenii au ridicat trofeul deasupra capetelor.

„Suntem fericiți, am cucerit un trofeu pe care acești copii îl pot trece în CV, un trofeu care poposește în vitrina clubului. Mă bucur pentru copii, care s-au mobilizat, au crescut de la meci la meci și au reușit să facă multă lume fericită. Sper ca mulți din această generație să facă pasul spre echipa de seniori pentru că au calitate. Vreau să le mulțumesc tuturor care au crezut în noi, care au venit alături de noi, ne bucurăm că i-am făcut fericiți și că am adus cinste și onoare clubului nostru și fotbalului arădean“, a încheiat Stupar.

Category: Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu