Spitalul Județean se va dota cu câteva noi echipamente medicale

Niciun comentariu

Nu e nicio noutate că sistemul medical arădean duce o mare lipsă de dotări medicale, pentru un act medical de calitate. Totuși, cu eforturi mari, infrastructura medicală beneficiază de noi dotări în această perioadă.

La finele lunii martie, Spitalul Clinic Județean de Urgență a primit 1,45 de milioane de lei, la ședința ordinară a Consiliului Județean. Banii au provenit din bugetul local.

Astfel, în aceste zile, Spitalul Județean a scos la licitație un contract pentru achiziția de dotări medicale. Mai precis, unitatea spitalicească caută furnizor pentru echipamente oftalmologice.

Urmează să fie achiziționate un microscop oftalmologic, un biometru oftalmologic și un aparat de câmp vizual computerizat. Valoarea dotărilor este estimată la 407.500 de lei. În contract este prevăzută și instalarea echipamentelor, instruirea personalului medical și asigurarea service-ului în perioada de garanție.

Printre dotările care ar mai urma să fie achiziționate, potrivit documentelor aprobate de Consiliul Județean se numără un aspirator chirurgical de putere, un aparat ventilator şi un monitor pentru ATI copii, precum şi un aparat radiologie UPU.

Category: Arad
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu