Spectacole pe platoul din fața Primăriei Arad timp de două zile

Niciun comentariu

EU ALEG ROMÂNIACRONICI DE LUMINĂ – Spectacole în 19 octombrie (Arad, platoul din fața Primăriei) și 21 octombrie (Timișoara, piața Sf.Gheorghe) ambele de la ora 19.

Cea de-a doua serie de spectacole de susținere a proiectului Eu Aleg România – Istoria românilor în 100 de momente esentiale , prezentată la Arad și Timișoara, reia temele istorice ale show-urilor precedente, argumentate coregrafic și muzical, oferind momente spectaculoase de teatru și coregrafii de foc pe muzică live, dar pe o temă generală diferențiată, prin tematică și repertoriu, de conținutul spectacolelor de vernisaj.

Spectacolele  se constituie în evenimente puternice în stilul concertelor live de muzică veche, însoțite de coregrafii și teatru medieval, prezentate la cele mai pretențioase festivaluri cu temă de reconstituire istorică. Radio România prezintă la Arad și Timișoara un nou spectacol comun al muzicienilor și dansatorilor din trupa de world music Peregrinii și al actorilor și jonglerilor din trupa Deep6 Project.

Cronici de Lumină este titlul noului spectacol original, realizat special pentru proiectul Radio România. Peregrinii asigură repertoriul și interpretarea Live, iar trupa Deep6  completează interpretând momentele de foc și lumină. Durata spectacolului prezentat vineri, 19 octombrie la Arad și duminică, 21 octombrie la Timișoara, este de o oră. Scenariul acestui show, diferit de primele spectacole de la vernisaj,  este de asemenea construit pe tema istorică a proiectului Eu Aleg România.

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu