Soţia lui Cheloo a scăpat de dependenţa de droguri. Cine are grijă de băieţelul lor

Niciun comentariu

Daniela, fosta soţie a lui Cheloo, a scăpat de dependenţa de droguri şi duce, în prezent, o viaţă liniştită. Între timp, rapper-ul s-a cuplat cu altă tânără care l-a făcut tată în două rânduri.

Rapper-ul a fost căsătorit timp de şase ani cu Daniela Niculescu, cu care are un băiat, Ştefan, în vârstă de nouă ani. Cei doi au divorţat, cu scandal, în 2012. Pentru o bună perioadă, tânăra s-a luptat cu dependenţa de droguri. Amfetamina a fost la un pas să o distrugă. Fata a urmat, însă, un tratament la o clinică de dezintoxicare din Elveţia şi acum este bine. Daniela a ajuns inclusiv la o înţelegere cu Cheloo în ceea ce îl priveşte pe băieţelul lor Ştefan, care este în grija părinţilor ei.

Daniela Niculescu a explicat, în 2012, motivele care au împins-o să divorţeze de celebrul artist de hip-hop. “Mereu m-a înşelat şi de aceea am ajuns în această situaţie, aceea de a lua droguri. Vreau să divorţez pe cale amiabilă, dar nu reuşesc să iau legătura cu soţul meu. De patru zile are telefonul închis sau şi-a schimbat numărul. Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta să ne putem despărţi fără scandal. Acum o săptămână i-am spus să ne despărţim şi a plâns să nu-l las“, susţinea Daniela în urmă cu cinci ani.

Între timp, rapper-ul şi-a refăcut viaţa şi are o nouă iubită, cu care are doi copii. Daniela Moraru este tânăra care a reuşit să-i fure inima rapper-ului. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste şi sunt fericiţi. De altfel, artistul a fost fotografiat în mai multe rânduri cu partenera de viaţă la cumpărături, semn că s-a făcut băiat de casă. Foarte probabil Daniela şi Cheloo se vor căsători, însă doar în momentul în care vor fi ferm convinşi că merită să facă acest pas scrie cancan.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu