„Șoimii”, în fața unui meci crucial pentru viitorul clubului. U. Cluj vine după punctele salvării în Podgorie

Niciun comentariu

După intermediara din această săptămână, Șoimii Pîncota a căzut din nou pe loc de retrogradare directă. Deasupra ei se află chiar adversarul de mâine dimineața, drept pentru care e de la sine înțeles că o victorie e mai necesară ca aerul.

Chiar dacă au consumat energii importante în deplasările de mii de kilometri la Tărlungeni și Râmnicu Vâlcea, „alb-negrii” conștientizează că nu au altceva de făcut decât să strângă rândurile. „Dacă în prima repriză am jucat prea bine, după pauză am avut o altă față la Râmnicu Vâlcea. Am avut mai mult mingea, am dominat și ne-am creat și două-trei ocazii importante. Din păcate, pe lângă absențele deja avute: Pascariu și Suciu, am mai renunțat și la Dragalina pe la mijlocul reprizei secunde. Dragoș se simțea obosit și am zis că e mai important să-l avem sută la sută apt pentru meciul cu U. Cluj. S-a mai accidentat și Issa la arcadă, a avut o rană adâncă pe care și-a cusut-o ieri, iar mâine vrea să fie pe gazon. E căpitanul nostru, e un luptător, caracterul puternic nu-i permite să ne lase la greu”, a spus Liviu Ilea, care a anunțat și revenirea în „iarbă” a lui Cornel Suciu.

Cât despre importanța meciului cu U. Cluj, directorul sportiv al formației din Podgorie a adăugat: „Practic, sunt 6 puncte puse în joc. Eu zic că echipa care câștigă mâine va ocupa la finalul sezonului cel puțin locul de baraj, iar cine pierde își diminuează serios șansele de a termina deasupra liniei. Prin urmare, ne așteaptă 90 de minute vitale pentru viitorul clubului, pentru tot ceea ce urmează să se întâmple cu această echipă din vară”.

Formația „șepcilor roșii” e cu atât mai periculoasă cu cât clubul a primit o infuzie de fonduri bănești în ultimul timp, atât din sectorul privat, cât și cel public. Și ca dovadă a faptului că pune mare preț pe meciul din Podgoria arădeană, trebuie menționat că delegația Universității nu s-a mai întors la Cluj după meciul câștigat cu 2-0 la Reșița, ci a preferat să staționeze în Banat pentru a nu acumla oboseală. Mai mult, se pare că juniorii Moruțan și Berci nu vor fi lăsați să evolueze mâine, în semifinala Ligii Elitelor, contra celor de la Dinamo, tocmai pentru a încerca să contribuie la un rezultat bun al formație lor în cadrul etapei a 8-a a play-outului ligii secunde la fotbal.

Interesant este că Pîncota s-a impus în ambele întâlniri disputate în acest sezon pe „Cluj Arena”, dar a cedat confruntarea din sezonul regulat acasă.

Formații probabile:

Pîncota: Irimia – Dan, Suciu, Dubeștean, Siminic – Pavel – Leucuța, Issa, Dragalina, Pirtea – M. Ion.

U. Cluj: Grecu – Butean, Cordoş, R. Crişan, Hîmpea – Boboc, Greu – Moruţan, Vojtus, Zdroba – Turcak.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu