ŞOCANT: Patru adolescente au fost arestate după ce au chinuit o colegă şi au vrut să o îngroapte VIDEO

Niciun comentariu

Patru eleve din Brazilia au fost arestate din cauza unor imagini socante, filmate cu telefonul mobil, in care o bat cu cruzime pe alta fata.

Adolescentele, cu varste cuprinse intre 13 si 16 ani, au tarat-o pe victima de 14 ani si au legat-o de maini si de picioare, in prealabil, sapand un mini-mormant, unde urma ca fata sa fie ingropata, conform  Mirror

Pe filmare se observa cum elevele o lovesc in cap, in mod repetat, cu un lemn si o maceta, iar tortura ar fi durat in jur de 4 ore.

Fata a fost ademenita in gradina sub tertipul ca acolo s-ar organiza o petrecere si a fost atacata.

Pana la urma, victima a reusit sa scape si sa ceara ajutor din partea localnicilor, dupa ce agresoarele s-au dus sa se spele pe maini de sange. Conform autoritatilor, acestea voiau sa o omoare.

https://www.youtube.com/watch?v=qPWsUklIEHY

Victima a declarat: “Cand am ajuns in gradina, au inceput sa ma atace. M-au legat si mi-au spus ca ma vor ingropa. M-au injunghiat si m-au pus intr-o groapa. M-am temut ca o sa mor acolo.”

Seful politiei, Renata Viera, a declarat ca eleva organizat o zi de nastere cu ajutorul iubitului uneia dintre atacatoare: “Adolescentele au spus ca victim si acel baiat au inceput sa aiba o relatie. Gelozia a fost principalul motiv al acestui incident.”

Daca vor fi gasite vinovate, cele adolescente risca sa fie trimise timp de 3 ani la o scoala de corectie, pentru ca sunt minore.

Pe retelele de socializare au primit amenintari cu moartea.

Sursă: stirileprotv.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu