Siminic, despre ziua neagră a Pîncotei: „Nu am fost ok din punct de vedere fizic după sutele de kilometri făcuți în 3 zile”

Niciun comentariu

După trei victorii consecutive în play-outul ligii secunde,  Șoimii Pîncota a eșuat lamentabil pe terenul penultimei clasate, formație practice retrogrdată deja în Liga a 3-a. Unirea Tărlungeni s-a impus cu 4-0, marcând toate golurile după faze fixe. Unul dintre fundașii „alb-negrilor” încearcă să dea și o explicație pentru cele întâmplate. „În primul rând, nu am fost ok din punct de vedere fizic. Cel puțin eu, dar cred că și colegii mei au resimțit sutele de kilometri făcuți la un interval de 3 zile, iar de aici au venit și restul. Nu am fost concentrați, nu ne-am ajutat unii pe alții, au fost destule nesincronizări neașteptate și neonorante pentru noi. În plus, am dat peste o echipă foarte motivată, decisă să câștige primul lor meci în play-out. Și, spre deosebire de alte partide în care se plângeau de ratări, sau de erori ale arbitrilor în favoarea lor, acum a fost invers. S-au întors, le-a ieșit totul”, a punctat Gabriel Siminic.

Fundașul stânga al „șoimilor” mai spune că nu e timp de regrete și asta pentru că:„Sâmbătă îi întâlnim din nou pe cei de la Tărlungeni și trebuie să-i învingem cu orice preț. Cel mai important este să ne revenim din punct de vedere fizic, pentru a ne putea face jocul obișnuit. Eu zic că ieri a fost un accident, suntem mai buni decât ei, dar trebuie să o demonstrăm pe teren. Punctele sunt foarte importante, căci am căzut din nou pe loc de baraj și nu ne convine deloc acest lucru. Înfrângerea nu ne-a picat deloc bine, dar peste numai două zile avem șansa revanșei”, a adăugat Siminic.

Din păcate, pe lângă suspendatul Leucuța, pîncotanii rămân cu o importantă problemă de efectiv. Fundașul central Pascariu simte dureri la tendon și nu va putea evolua sâmbătă.

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu